sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pientä päivitystä syyskuun kunniaksi

Taas on kaksi viikkoa tehty tuota treeniohjelmaa. Eka viikko sujui hyvin ja oli kyllä lihakset kipeät noista kaseista. Jalkatreenissä tein kyllä vähän pidempiä.. Jalkatreenit on kyllä mennyt perille. :D On nimittäin erittäin kipeät ollu pakarat, ojentajat, etureidet. Harvoin teen ranskalaista punnerrusta tangolla ja maaten. Silloin kun tein ensimmäisellä viikolla tuota, niin taisi olla vissii 5 päivää ojentajat kipeät. :D
Nyt seuraava viikko teenkin kevyempää treeniä, koska toinen viikko näissä kaseissa meni vähän lörinäksi välillä. Ei tullut lihakset niin kipeäksi kuin ekalla viikolla. En tiiä teinkö välillä vähän hutiloiden vai tottuiko jo lihakset noihin raskaimpiin painoihin vaikka toisella viikolla joihinki liikkeisiin lisäsin vähän painoa.
En ole vielä suunnitellut ensi viikon ohjelmaa, mutta tekis mieli ottaa vaikka vähä leuanvetoa, mitä en ole aikoihin tehnyt ja kokeilla ihan perus takakyykkyä, JOS selkää ei käy kovasti. Nyt on ollut kyllä selkä ihan hyvä, että ei ole ollut kipeä. :)
Minulla on nyt tällä hetkellä kaksi penkkitreeniä viikossa. Maanantai tai tiistai ja torstai. Tuo treeniohjelman suunnittelu on välillä vaikeeta, kun pitää miettiä että mitä liikkeitä otetaan ja varsinkaan että ei samoja liikkeitä ja mitä kannattaa tehdä. Nuo penkkikisatkin alkaa jo lähestyä pikkuhiljaa. Välillä asian unohdan täysin, mikä on kyllä hyvä silleen, että ei ole koko aika sellanen stressi päällä. :)

Vähän kuvapäivitystä taas.. :)


Eka kuva otettu 1.9.2013 ja toinen 28.8.2013.
Ihan todella edustavat kuvat taas. :D On muuten hiukan paino laskenut, mutta on tullut enempi käytyä kävelemässä kun normaalisti. Enkä ole ihan koko aika ehtinyt jääkaapin vieressä olemaan. Se on huono tapa, kun joskus viettää paljon aikaa kotona, niin ei huomaakkaa kun tulee käytyä hakemassa leipäpala tuolloin ja toisena joku muu syöminen.. :S

Asiasta toiseen.. Tuli tilattua ensimmäistä kertaa fitnesstukulta prodei. ;) Olen kyllä erittäin tyytyväinen niihin. Olin ennen uskollinen tolle Massille, mutta minut saatiin käännytettyä fitnesstukkuun, eikä kyllä haittaa. On parempia tuotteita ja tälläistä sitten tilasin sieltä.
Eli palkkariksi otan tuota Whey-80 ja makuna noissa vadelma ja mansikka. En ole ehtinyt mansikkaa vielä maistaa, mutta eiköhän sekin yhtä hyvää ole kun vadelma. Otan palkkariksi 1dl Whey-80 ja sitten puolikas dl panimosokeria sekaan. Herkkua. ;)
Sitten nuo patukat ovat tulleet kaupanpäälliseksi. Siis ihan noi kaikki joka tuo laatikkokin noita.. Ehkä virhe käynnyt, kun tilasin vain yhden patukan, että meni päälle 100 e tilaus, koska sitten sai tuon paidan. :D Noh ihan jees yhden patukan hinnalla koko loota. ;) Hahaa, nyt voin mainostaa sitten fitnesstukkua tuo paita päällä salilla ja lenkillä.

Muutama kuva loppuun vielä, kun perjantaina olin Santalahdessa kävelemässä ja tietenkin hyvässä seurassa. Eihän sitä nyt muuten tulisi tuolla käveltyä... ;)



♥ Marjukka

2 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogiin tuon lehtijutun ansiosta ja täytyy sanoa, että hyvältä näyttää! :) Mun mielestä sulla riittäis potentiaalia myös lavoille asti. Ainakin kuvien perusteella! Liityin lukijaksi ja ig:ssä seurantaan !:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. :)
      Heh, ei ole kyllä kisalavat mielessä. :D Ei sitä tiiä mitä joskus tulevaisuus tuo tullessaan. Juu sieki oot seurannassa :))

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥