torstai 19. marraskuuta 2015

Aina ei voi vaan sujua..nimittäin penkki!


Harvoin tätä tapahtuu eli tanko jää rinnalle. Noh, tässä tilanteessa siis varmistusrautoihin.
Olin yksin salilla joten en ota riskiä. Tällä viikolla tähän mennessä on ollut varmaan vuosisadan huonoimmat teenit! Kolmannella treeniviikolla oli vuorossa vanhan ennätykseni uusi rikkominen eli 77,5 kg. Turha toivo! Lämmittelyssä 62,5 kilolla jo tuntui todella raskaalta. Tämän jälkeen laitoin 70 kg ja sekään ei noussut. Ihan käsittämätöntä. Iskin tankoon lopuksi 60 kiloa ja yritin sillä räpeltää jotain. Sen jälkeen lähdin kotiin, koska dipeistäkään ei tullut yhtää mitään. Ojentajat ihan hapoilla vissiin. Parempi siirtää treenit toiseen päivään ja lähtä kotiin lepäämään. En ole minun treenivuosina ikinä lähtenyt kesken treenin kotiin syynä paskat nostot. Pistetään kummiskin materiaalia tästä.
Alla olevassa videossa ensimmäisenä näkyy tämä 62,5 kg (lämmittely) ja toisena tämä 77,5 kg yritys.

Mielestäni jo nuo lämmittelynostot tästä videosta näyttää, jotenki jäykältä ja painavalta. Painavalta se tuntuikin. Lähiakoina on ollut aika paljon kaikenlaista ja tulee olemaan mm. muutto. Ehkä se vaikuttaa ja myös joka päivä ei ole hyvä vaan. Kerroinkin jo muutamille tutuille, että ei se onnistunut nyt yhtään kun olin jo aikaisemmin kertonut innoissaan ottavani lähiakoina vanhan enkan uudestaan ja vielä kevyesti pitäisi tulla. Jotenki ajattelin, että muut alkaa ihmettelemään sitä, kun kunto on kohdillaan kumminkin. Kyllähän muut ymmärsi juuri saman kuin minä, että joka päivä ei ole aina hyvä. Asetin itselleni tavoitteen vuoden 2015 loppuun mennessä 77,5 kg on nostettu, joten tässä on aikaa. Tarvitaan vaan hyvä päivä nii se on siinä. Poikaystävä salille tsemppaamaan niin eiköhän tule. :)

Pitäisi olla vertailukohtana tässä nostoja paremmalta päivältä. Ostin uuden puhelimen niin on helpompi alkaa kuvaamaan kun on niin kätevät kuoret siinä mistä saa taiteiltua "telineen". Eli eiköhän materiaalia ole tulossa jatkossakin.

Olen siis tosiaan joskus jo nostanut tuon 77,5 kg:n, mutta siitä on aikaa. Viime periodissa otin onnistuneesti ja kevyesti 75kg. Halusin tämän vanhan ennätyksen nostaa vain. Syynä ehkä lähinnä pään sisällä oleva juttu. Haluan olla samassa kuin aiemmin.

Tiedän, että olen kehittynyt nyt paremmin kuin koskaan. On treenattu monipuolisemmin kuin koskaan ja touhussa on järkeä ja suunnitelmallisuutta nykyään. Tulos voisi olla jo yli 80 kg tällä hetkellä, mutta tuli tämä olkapääongelma viime vuonna ja osittain tänäkin vuonna vaivannut niin tulokset lähti laskuun automaattisesti. Kuntoutukseen ja omaan ohjelmaan palaaminen vei aikaa. Enemmän on keskitytty nyt perusvoimaan ja massan kasvatus treeniin, mutta kumminkin unohtamatta tätä voimapuolta. Olen vasta lähi kuukausina ottanut ohjelmaan mukaan myös välillä kuminauhapenkkiä, joka on ihan vieras asia minulle ollut aikaisemmin. Kuminauhapenkki on minusta ihan huippua! :) Tuntuu ote jotenkin tukevalta ja varmalta. Mukaan myös mahtunut nopeuspenkkiä, mutta paljon vähemmän kun ehkä osaa ajatella. Niitä ei kannata usein ottaa ja eikä varsinkaan paljoa kerralla. Lyhyet toistot ja sarjat, suht kevyet painot ja räväkät nostot. Elikkä aika monipuolisesti tehty.

Jos jatkossakin takkuilee treenit niin sitten vaan kevennetään ja otetaan jotain kevyempää perustreeniä. En lähde väkisin yrittämään. Tiedän kummiskin mitä sellainen päättyy. Joten jatkossa on aika selvät sävelet mitä tehdään. :)


Marjukka

2 kommenttia:

  1. Hyvä juttu kun kehtaat kertoa myös epäonnistumisista. Mielenkiintoista luettavaa, eikä aina vain sitä siloteltua pintaa, mitä paljon blogeissa näkee. Tsemppiä sulle treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Anteeksi myöhäinen vastaaminen, mutta joo se on minun tyyli sanoa asiat niin kuin ne on ja se näkyy täällä blogissa. :D Kiva, että tykkäsit. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥