lauantai 12. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet treenit?

Ompas tää mun blogi jotenkin hiipunnu. :D Ei ketää varmaa kiinnosta mun epämääräset höpinät !
Tämän vuoden tavoitteet olis saada penkistä 75kg ja maastavedosta ainakin 100kg!
Noi jos sais niin olisin iloinen. :) EN kyllä ala paikkojakaan rikkomaan tuloksien vuoksi. Treeniohjelmaa pitäisi muuttaa. Tekemään vähän pitempiä sarjoja, kuin normaalisti eli 10-12 toistoa. Penkissä ja maastavedossa toistot pysyvät pieninä, kun haluan niissä tuloksia. :)

Välipala juttujakin olen miettinyt, kun minun välipalat ovat surkeimmasta päästä olleet. Jotakin kahvia ja pullaa.. :) Joten ostin Prismasta proteiinivanukas jauhetta, jota sekoitetaan maitoon ja ravistetaan sheikkerissä. Sen jälkeen kaadetaan se syvälle lautaselle ja jääkaappiin hetkeksi! Ja hetkessä on hyvä välipala. :) Pistän yhteen annokseen 1 dl jauhetta ja maitoa 3-3,5 dl maitoa. Riippuu kuinka makeaa haluaa sitten.. Niin vähentää tuota maitoa annoksesta. Yhdessä annoksessa 24 grammaa proteiinia ja hiilareita ja rasvaa todella vähän. Taisi olla jotain 0,1 grammaa.. :)
Ei ainakaan luulis väsyttävän, kun ei hiilarii hirveesti ole. Tiedän, että hiilarii pitää syödä ja kyllä sitä tulee syötyä myös!

Ajattelin, kun nappailin tänää uusia kuvia, niin voisi tänne heittää muutaman nii näkee muutkii minkälainen ruho sitä nykyään on. :D




Tuoreet kuvat!

Kaikki oikein hyvii treenejä vuodella 2013 ja muutenkii parempaa vuotta (myös itselle toivon parempaa vuotta..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥