maanantai 21. tammikuuta 2013

Vielä 3 viikkoa penkki enkkaan

Heiiii!

Sain salilta yhdeltä tutultani penkkitreeni ohjelman, millä varmasti nousee uusi enkka. Laitan kohta treenin tähän. Ja sanonkin heti alkuun, että se on helppo treeni ja siinä ei mene paikat "jumiin", koska se ei ole tarkoitus. Voimaa kuulemma on, mutta se ykkös nosto tökkii. Asento hiottu kuntoon. Jalat, selkä, kädet, leveys, hapet kaikki on kohdillaan. Pitäisi saada pää mukaan tähän hommaan.

Kaksi viikkoa sitten yritin 72,5 kg. Ei noussut, mutta nousi kumminki vähän. Nostossa kusi se, että lähti tanko "taakse", jos tajuatte.. Hyvä yritys kumminkin.

Ja tätä teen yhteensä 3 viikkoa. Tänään tein sen kerran eli kaksi tälläistä jäljellä. Ja penkki on 1 krt / vko. Mä en pysty treenaa penkkiä enempää ja enkä ehdi. Hyvin tulee tuloksia kun 1 kerta viikkoon pena.

20 kg 10 toistoa
30 kg 10 toistoa
40 kg 2 sarjaa 5 toistoa
50 kg 2 sarjaa 3 toistoa
57,5 kg 2 sarjaa 2 toistoa
62,5 kg 1 toisto
67,5 kg 1 toisto


40 kg:ssa teen niin, että hitaasti tanko alas ja nopeasti ylös. Räjähtävyyttä vähän myös sekaan, ehkä auttaisi siinä ykkös nostossa myös.
Katsotaan kun ollaan yhteensä 3 viikkoa tehty, että nouseeko neljännellä viikolla 72,5 kg. :)

Netissä oon etsiskelly ja miettiny, että pitäisi alkaa tekemään erilaista pakaratreeniä. Olen aina tehny pakaralle sen saman liikkeen eli yhden jalan kyykky tanko niskassa ja toinen jalka penkillä.. Ei enään oikee saa tuntumaan vaikka tangossa 30 kg. Ja yksinkertaisesti kirjotin vaan youtubeen pakaratreeni ja siinä heti tuli Mika Nyyssölän pakaratreeni video..

Eli tämä siis: http://www.youtube.com/watch?v=ybR4XJiPQ8w
Hauskakin video vielä. :D Siitä otin muutaman liikkeen elikkäs jalkaprässissä se pakaraliike ja se sumoasennossa käsipaino käsissä oleva kyykky. Tuolla salilla ei ole tuota nilkkaremmillä tehtyä hevosen potkua. :D Viime viikolla yritin viritellä samaa, mutta hyppynaru nilkassa. Ei oikeen tahdo pysyy vaan.. :D

Huomenna sitten juoksulenkkiä (riippuu pakkasesta) ja tekisi mieli kokeilla myös tuota pakara hommaa juoksun jälkeen. ;)

Ja kuva loppuun niin ei näytä tylsältä.. ;)


♥ Marjukka

4 kommenttia:

  1. http://lihastohtori.wordpress.com/2012/11/13/pepputreeniopas-ii/

    http://lihastohtori.wordpress.com/2012/12/08/pakaroiden-teho-ohjelma/

    Siitä kans vähä vinkkejä pepputreeniin. Otin itelle jossain vaiheessa käyttöön tuon hip thrustin ja kyllä muuten tuntuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Ompahan lukemista! :) jalkaprässissä tehty liike niin ei saanu tuntumaan! :(

      Itse olen aina tehnyt vain Yhden jalan kyykkya tanko niskassa.

      Viime viikolla kokeilin tuota hip trustia ja kannattaa kokeilla! Kivaa kun voi painoja lisäillä! :) Mutta tein sen sellaisessa telineessä vaan. =) Tuntui tehdessä hyvin, mutta ei tullut pakarat kipeäksi.. :)
      Kyllähän normi kyykyssäkin on peppu mukana kun tekee ja maastavedossa.. :)

      Poista
  2. Munkin pitäisi varmasti kokeilla tuota penkkitreeniohjelmaa. Olen ihan umpisurkea penkissä, mutta olen kuullut, että siinä kehityksen voi havaita jo aika nopsastikin. Huomenna onkin rintapäivä, joten pääsee taas penkkaamaan!! Tsemppiä penkkienkkaharjoitteluun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä tykkään penkistä ja pari vuotta treenan nii kyllä siinä ajas ehtii kehittyy. :D Joo kyllä se alussa kehittyy hyvin mut jossaa kohtaa tulee pitkä stoppi niinkuin minulla oli joskus että en saannut 60 kg penkistä millään, nyt penkki tulos onkii 70 kg... :)

      Juu samoin sulle hyvii treenei :) ja kiitos.

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥