perjantai 5. huhtikuuta 2013

Proteiinipannukakku!

Jotkuu tutut kyselly tuota, et mikä proteiinipannukakku ja saisiko ohjeen? Oon tehny tätä prodepannukakkuu jo muutaman kerran enkä oo vieläkää kyllästynyt. :)
Helppo ohje!


- 250 g maitorahkaa
- 4 kananmunaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl maitoa
- 2 mittalusikallista proteiinijauhetta (itsellä mansikanmakuinen)
- hiukan sokeria ja suolaa

Heität kaikki vaan sekasin kulhoon ja vispaat tai tehosekoittimessa voi myös pyöräyttää ton. Taikinasta tulee parempi, jos tehosekoittimeen pistää ainekset. ;)
- Uuni 200 astetta


Siinä menossa uuniin. Hauskan värinen.. Punainen. :D

- Noin 30 minuuttia



Ja valmiina lautasella.. ;) Hiukan sokeria päällä!



Ravintoarvo koko pannariin

- 1036 kcal
- 95 g proteiinia
- 101 g hiilihydraatteja
- 27 g rasvaa

Eikä tuota pannarii nyt kerralla syödä! ;) Mulle tää on ihan sallittu herkku, kun olen vielä hetken herkuttomalla.
Aika hyviä muutoksia tapahtunut tässä vähän päälle viikossa. Aamupaino näytti tänään 56 kg! Aikasemmin on näyttänyt n. 57 kg.
Ihan hyvin saannut tiristettyä, mutta ne vatsapalat ei kyllä nyt tässä ajassa näkyviin tule! :P Myöhemmin päivitellään niitä kuvia sitten ja kerron tulevasta suunnitelmasta.. ;)

♥ Marjukka

9 kommenttia:

  1. moi:) tää kysymys ei nyt liity mitenkää tähän pannariaiheeseen mut kysyn kuitenkin;D eli kun sä ilmotat noi painot millä teet ni lasketko siihen mukaa sen tangon painon vai vaa ne irtokiekot? ja käytätkö minkä painosta tankoa? 20kg vissii se ''normi''.
    onnea sulle treeneihin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elikkäs tanko lasketaan siihen mukaan tottakai ja 20 kg tanko tietty ;P
      ELi jos penkissä on 60 kg, nii molemmissa päissä on 20 kg kiekko ;)
      Kiitos :)

      Poista
  2. Haastoin sut: http://fitnesta.blogspot.fi/2013/04/haaste.html :)

    VastaaPoista
  3. Toi ei kyllä kovin terveellinen oo jos käytät vehnäjauhoja ja sokeria... Se proteiinijauhe ei tee siitä mitään terveysruokaa.. Toki välillä voi herkutella, mutta jos pyrkii timmiin kroppaan kannattaa olla tarkkana. Ja tää kommentti ei sit ollu negatiivises mieles! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nyt ollakkaan dieetillä :D No aika vähän noit vehnäjauhoja kyllä tulee (70 grammaa). No aika hyvin päästy tähänkii kuntoo vaikka joskus söin joka päivä suklaata. :D Juu ei se olleekan terveysruokaa se prodejauhe. Ja tuota sokeria en lisää siis sinne taikinaan mukaan kun se mansikkajauhe on tarpeeksi makeata. :P

      Poista
    2. jepjep, mutta jos sulla kerran kisahaku lähestyy niin eikös silloin pitäisi myös kisojen lähestyä ja eikö siellä pidä olla tikissä? ymmärrän että herkuista luopuminen voi tuntua tosi vaikealta, jos niihin on totuttanut itsensä. vaatii itsekuria, jos tavoitteet on korkealla! sun parin viikon herkuttomuus näkyy jo kropassa. mieti jos luopuisit herkuista kokonaan ennen kisoja? jos oikeesti haluat fitnesslavalle, ei sen pitäisi olla kovin vaikeaa... ja vaikka sokeria ei taikinassa olekaan, on ns. valkoinen sokeri huono juttu. kokeile esim. hedelmiä tai marjoja tai vaikka steviaa tai hunajaa. tsemppiä marjukka!:)

      Poista
    3. kuvat on otettu ja lähetetty. Eikä se ole viel varmaa pääseekö edes? Eikä mua harmita vaikka ei pääsiskään. On mulla muitaki tavoitteita. Ja jos toukokuun lopulla tulee vastaus että pääset castingeihin nii sit ne jäävät kokonaan taas pois :) mikä tuo stevia on? Maksaako paljonkin?

      Juu kiitoksia. Se sokeri on mulle kuin jollekki se tupakka. Nyt olen päässyt siihen että en syö jokapäivä herkkuja kuin ennen söin joka päivä.

      Poista
  4. hei kui sä lasket noi ravintoarvot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimerkiksi paketissa luki paljon sisältää yks kananmuna proteiinei ja rasvoi ja kaloreita.. Nii se on helppo kun kertoo sen neljällä.
      Rahkapurkki on 250 g.. Sadassa grammassa tais olla 10 g proteiinei, eli kun on 200 g niin kerrotaan 2 x 10. Ja sit tuo puolikas vielä eli 5 grammaa..

      Vehnäjauhopaketissa luki paljon painaa 1dl jauhoja ja se tais olla 70g. Niin lasken siitä 100 grammasta sen 70 gramman arvot :P
      Ja ainiin 2 desiä tuli maitoa niin laskin niin, että 1 dl painaa sen 100 grammaa.. SItten lopuksi vaan yhdistellään luvut niin saadaa nuo luvut ;) Toivottavast tajusit =D Oon huono selittääää=D

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥