maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vuodatusta harrastuksestani

Hehkutusta tähän alkuun! Tätä on tavoiteltu jo hetken aikaa, eli penkkituloksen paranemista! Tänään alkoi uusi 3 viikon treeniohjelma tuohon penkkii, maastavetoon ja kyykkyyn. Penkkiohjelmaan oli laitettu että 1 toisto 72,5 kg:llä! Ja sehän sitten nousi. :)
Uusi ennätys 72,5 kg penkistä! Kevyeltä tuntui ja hyvin iloinen. :) Penkissä on 3 viikkoa sama ohjelma, mutta kyykyssä ja maastavedossa treeni vaihtuu joka viikko. :)

Herkuitta oltu nyt 1 viikko ja 1 päivä. Välillä kun aamulla herää niin mielessä on irtokarkit. :)
Muuten syönnyt normaalisti, paitsi tuo herkkujen mössötys pois. Ja tämä ei ole dieetti! Jos joillekin sanon, että "Olen dieetillä."
Niin voi tulla kysymys ja vissiin tullutkin joskus aikasemmin "Mistä kohtaa sä dieettaat?" Tai ei nyt yksi kakkupala sua lihota, mutta se katkasee sen herkuttomuuden ketjun.. Sitten seuraavaksi joutuukin selvittämään, että ei dietti vaan herkuitta oltu. Joskus nämä herkuitta olemiset on jäännyt siihen 3 päivään ja ajatellut yksi suklaapatukka on ansaittu 3 päivän herkuitta olemisen jälkeen ja sitten se lähtee taas käsistä vaan. Näin en enää tee, koska se ruotuun palaaminen kestää jonkin aikaan. Kerrasta poikki ja nyt ollaan sitten 9.4 asti herkuitta. Enkä kyllä repsahda ehkä sen jälkeenkään? Katsotaan sitä sitten. Siinä voi käydä niin taas, että 300 g irtokarkkeja meni ja ruotuun ei päästä seuraavan päivänäkään. Maha turvoksissa ja väsyttää.. Ja se on sitten kurjaa.

Sitten toiseen aiheeseen..
Olen joskus kuullut netissä kommenttia, että käytänkö steroideja? Anteeksi mitä.. En käytä. Tähänkin kuntoon ja parempaakin pääsee ilman mitään mömmöjä. En tiedä kuka niin sanoi, mutta sanoi tuntevansa minut muka?? Varmaan jossaan kaupungilla nähnyt ja ehkä salikuvia nähnyt jossakin galleriassa tyyliin. Eihän siinä ole mitään järkeä, jos tavoitteet on niin korkealla ettei niihin pääse kuin kielletyillä aineilla..
Mutta minun tavoitteet on jotain muuta. Olen kuullut kommenttia harrastuksestani ja sellaista, että onko tuossa nyt mitään järkeä? Moni mies tai nainen ei ymmärrä, että miksi naiset eivät voisi harrastaa voimanostoa? Sellainen kuka ei harrasta liikuntaa, niin ne ei olekaan ymmärtäneet.. Myös kommenttia "Lihakset on rumia!!" olen kuullut. Lihaksia on erilaisia. Isoja,pieniä,näkyviä ja ei niin näkyviä, jotka siellä pienen rasvakerroksen alla piilee. Ja näin on minulla. Eihän sitä voi olla koko aika kunnon tikissä ja enkä varmaan edes pystyisi. Kumminkin olen sellaien ihminen, joka tykkää herkutella. :)

Minulla on kaksi tavoitetta, jotka on nuossa penkki, maastaveto ja kyykky + ulkonäöllinen tavoite saada lihasta ja muotoa kroppaan! En tavoittele miehistä olemusta. Haluan säilyttää sen naisellisuuden tietenkin. Tiedän, mitä olen tekemässä siis. :)
Ja ei, enkä ole lihottamassa itseeni muodottomaksi sen takia, että haluan jonkun penkin kehittyä?? Tämän hetkinen painoni on siinä 56.5 kg - 57.5 kg.. Päivästä riippuen tietysti. Pyritään pitämään paino alle 60 kg, eikä mennä ylitse. Enkä mielellään pudotakkaan painoa. Pyritään siis normaaliin. :D Jossaahan se seinä tulee vastaan noissa voimanosto lajeissa.. Selkä hiukan oireillut nytten, mutta varmaan kohta helpottaa. :) Istuessa väsyy tosi helposti. Vatsalihasten teko ihan melkein mahdotonta tehdä niin ettei sattuisi. Parempi jättää välistä nyt!


Olen päättänyt lisätä yhden salitreenin lisään ohjelmaani. Eli sitten määrä on 4 kertaa viikossa. Eli se ylinmääräinen treeni ei ole niin pitkä kuin nämä muut.. Eli tekisin sinä päivänä sitten hauiksen,epäkkäät,vatsat. Näin olen miettinyt, mutta voi tuotakin muuttaa.
Vatsat olen päättänyt tehdä KERRAN viikossa, enkä 3 kertaa viikossa! Turhaa hinkkausta vähän vatsaa vaan. Nyt tehdään kerran ja kunnolla!
Ehkä liika vatsojen tekeminen käy minulla alaselkään.. :/ Tämä ylinmääräinen treeni tehdään kuitenkin alle tuntiin. Eli aika tauoitta mennään. :)

Fitnessmalli kuvien otto lähestyyyy! Tässä yksi päivä vähän "harjoittelin".. :) Vielä tuo asu on epäselvä minkä laitan siihen varsinaiseen kuvaan. En varmaan bikinejä kylläkään (?)


27.3.2013

Selkäpäivitys



♥ Marjukka

8 kommenttia:

  1. ONNEAAAAA penkkiennätyksen johdosta!! :) Huikee saavutus!!! Hahaha mitä ihmettä ihmiset netissä anonyymeinä juoruaakaan! Kateellisia vain ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) itsekin olen iloinen että vihdoin ja viimein! :) No kusipäitä löytyy joka lähtöön ;D

      Poista
  2. 72,5kg?!?!?!? TSIIISUS mikä kilomäärä! :D Onneksi olkoon! Meikä tähtää nyt alkuun ees et sais 50kiloa nousemaan. Nyt tosin ohjelmassa ei edes ole varsinaista penkkiä, että mielenkiinnolla sitten jossain vaiheessa testata onko voimat yhtään kehittynyt siinä :D Mutta onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä 72,5 kg :D kiitos, se vaan vaatii vuosia tuokin tulos. :D Oikeasti. Ei tuota saada hetkessä, joten minusta se ei ole kovin ihmeellinen tulos siihen nähden että penkkiä treenattu jotakin 3 vuotta.
      Itsekkii ollu joskus tuolla 50 kilossa. Kuinka kauan sä oot tuota penkkiä treenannut sitten tai muutenkin salia treenaillut? :)

      Poista
    2. Nuorempana pari vuotta, mutta aika epätavotteellisesti. Sitten tuli hermovammaa käteen, ja se leikattiin vuosi sitten. Pääsin marraskuussa taas kunnolla saleilemaan ja nyt ihan ns. aikusten oikeasti :) Täytynee sitten parin kolmen vuoden päästä katsoa, josko sitä sais tuollaisen määrän ilmaan :D

      Poista
    3. Ole. Aika ikävä juttu. Hyvä että nyt pystyt taas treenaa! Ja vaikka et treenaisi nii hyvä että jos ei vaivaa enää :) kyllä pitkäjänteisyyttä niin tulet saamaan upeita tuloksia kroppaa ja tankoon rautaa!

      Poista
  3. Karkin himoon Kromia, ei kuulemma toimi kaikilla mutta itselläni, ehkä se että itse uskon sen toimivan auttaa :D Taitaa olla vähän myöhässä tää mun kommentti mut seuraavaa lakkoo varten jos sellaisen joudut pitämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kuullu tost :D yleensä jos oon herkuitta ja tekee mieli nii jotaa Läkerol pastillei naamaa vaa :D tau jugurttia. Ja tiedän et siin on sokeria... ;D nyt vois taas aloittaa herkuitta olemisen. Lähten ihan käsistä tää syöminen..

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥