tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkuun ajatuksia

Enpä ole taas kirjotellut tänne. Ei ole ollut mitään treenipäivityksiä oikein.. Se minun viikon salitauko venyi vähän pidemmäksi ainakin yläkropan osalta. Tässä muutama viikko takaperin oli vielä vasemmasta kädestä etuolkapää tulehtunut(?) Penkistä tuli kipeäksi, koska en ole IKINÄ 4 vuoteen lämmitellyt etuolkapäitä. Aika hyvin pärjätty tähän asti. :D Luulin vielä, että olisi mennyt ohi. Joten menin salille ja se uusiutui. Jalkatreenei ja aerobista tein siis, ettei jääny sali ja liikunta kokonaan pois.. :) Nyt menee kolmatta viikkoa, ettei ole vaivannut yhtään. Ostin kuminauhan millä lämmittelen ennen treenin alkua!! Kuminauhalla tehty jumppa ottaa kyl olkapäihin kovasti, mutta sitten jos treenaisi 10 kg käsipainoilla olkapäitä nii ei mitään. Hiukan kyllä jumissa olkapäät oli alkuun kun alotteli tuon jumpan. :)
Mä opin aina vasta lämmittelyn tärkeyden, kun joku paikka hajoaa.. Onneksi tämä ei kestänyt kuukausia, koska sitten se voisi olla jo hiukan vakavempi juttu. Hoidin tätä olkapäätä niin, että pistin kylmäpussia olkapäälle ja annoin olla noin 10 minuuttia ja sitten geeliä siihen, joka viilenti mukavasti. Parina päivänä otin myös tulehduskipulääkettä.

Kävin myös hierojalla tässä viime viikolla ja rehellisesti ensimmäistä kertaa!! Hierojalla hierottiin enemmän tuota alaselkää, koska se on se ainainen vaiva ollut. Ja kyllä tiedän, että kireys johtuu myös siitä, koska olen huono venyttelemään. Tässä lähipäivinä olen pyrkinyt edes vähän venyttelemään selkää, takareisiä, lonkankoukistajia. Edes sen vähän, koska ei se ainakaan hukkaan mene. :) Tämä olkapää juttu kyllä pisti vähän takapakkia treeneihin. Voimat on nyt aika hukassa jotenkin. Penkissä teen 3 viikkoa rauhallisesti treeniä, joista on nyt se 2 viikkoa tehty. Kyllä huomaa, että 55 kg painaa vaikka muutaman toisto vaan! Normaalisti 65 kg ja pari toistoa on ihan helppo juttu. Ehkä ne voimat vielä tulevat sieltä jostain.. :) Odotan innolla jo kovia penkki treenei ja se minun tavoite 75 kg tänä vuonna mielessäin silti. :))

Mitäs muuta mulle? Ei ihmeellistä muuten, töissä ollut arkipäivät ja pääsykokeissa olin 3.6. Voi ei, kun sain sen kokeen käteeni.. Vaikea oli ja epäilen kyllä tosiaan etten pääse ammattikorkeakouluun.. Koetta oli se 2h 45 min aikaa tehdä. Eikä se riittänyt minulle. Jumiuduin pariin tehtävään ihan kunnolla vaikka yritin tehdä ne "helpot" ensiksi. Varmaa on se, että yksi fysiikan lasku meni oikein. Ei se lohduta, koska minimi pistemäärä on se 10 pistettä. Noh saa nähdä. Ei jaksa stressaa siitä enään. :)
Juhannus lähestyy kohta ja enkä aio jäädä kotiin eli lähdemme äitini kanssa Tallinnan risteilylle. Pääasia, että ei jää kotiin tylsistymään!
Olin viimeksi laivalla kun täytin 18 vuotta, vuosi 2011.

Viime viikonlopun pyöräilyltä kuvia.


Villejä lupiineja. :D


Rahkaa, marjoja ja proteiinilettui. Ainaki pitäis näyttää letuilta, mut näyttää vaa joltaa kasalta. :D Niihin tuli 2 kananmunaa, 1 banaani, hiukan proteiinijauhetta. Oli vähä vaikee käännellä noita. :D Tää on just syy miks en lettui tee, koska ne ei vaan näytä letuilta. :D Mut oli ihan hyvää ulkonäöstä huolimatta!


Tiistaina 11.6 eli tänään otettu habapose. :D Taas! Kuinka tylsä kuva! :) Ei se hauis onneks oo pienentyn vaik taukoo oli. Minust tuntu, et ihanku ois tullu näkyvää tulosta ainakin valkku sano niin. :)

Huomenna aerobisen vuoro. Pyöräilyä tai sitten juoksua ja mäkivetoja. :)

Marjukka

2 kommenttia:

  1. http://fortheheartypeople.blogspot.fi/2013/05/protein-pancake.html koitappa tuota joku kerta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nam näyttää ja kuulostaa hyvältä :) Ehkä vähän joutuu muuttaa ohjetta kun en tiiä löytyykö noit kaikkia kaapista:) Kiitos:)

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥