tiistai 6. elokuuta 2013

Penkkivideo + maanantai treeniä

 
Penkkivideo tuli otettua salilla. :D Tässä on siis 65 kg. Lämpöö jo otettu aikasemmin pienemmillä painoilla. Aiemmassa päivityksessä näkyy penkkitreenini, jota tein (viikko1). Tätä ennen tuli otettua 2 kovaa sarjaa 65 kilolla ja tässä kolmas sarja 65 kilolla ja kaksi toistoa. Tämä oli siis ylinmääräinen sarja, koska ajattelin, että voisin ottaa videoo ensimmäistä kertaa nostoistani. :D Ja tuolta ne suunnilleen näyttää. :) 
Penkkitreenin jälkee tuli otettua olkapäät ja ojentajat. Kirjotin aikaisemmassa päivityksessä tulevista treeneistäni, mutta niissä ei ollut kerrottu painoja, joten nyt kerron millä painoilla tein mitäkin tänään.

- Vipunostot sivuille 3x10 (10 kg:n käsipainot)
- Olkapäät (smith, normi pystypunnerrus) 3x8 (1x8 40kg ja 2x8 45kg)
- Vipunostot (istuen, kädet suorana!) 3x20 (2kg:n käsipainot)
- Ojentajat taljassa (naru) 3x10 (30kg)
- Ojentajat (smith, kapea ote, pään päältä punnerrus ylös) 3x10 (30kg)
- Ojentajat taljassa (yksi käsi kerralleen, vastaote) 3x15+15 (1x15+15 12,5kg ja 2x15+15 10kg)

Smithissä oletan, että pelkkä tanko on 20kg. Eli esimerkiksi tuo olkapäät (smith) niin tanko 20kg + 10kg:n levyt päissä. :) Sarjojen välissä lyhyet palautukset (en laskenut tarkkaan kummiskaan) ja yhden liikken välissä vähän reilumpi palautus, mutta ei kummiskaan niin pitkä että alkaa hiki kuivuu. ;)
Aika hyvä fiilis jäi tästä treenistä ja huomasin taas, kun kirjottaa lapulle ylös mitä tekee nii sen tekee ja kunnolla! :) 

♥ Marjukka




16 kommenttia:

  1. tietyst se on helpompi nostaa ku selän al niin paljo tilaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkä kaarella sitä just nostetaankin. Toivottavast tää oli läppä kommentti. :D Katoppa googlesta "Penkkipunnerrus tekniikka" Monessa paikassa lukee, että selkä kaarella! http://www.penkkipunnerrus.fi/penkkipunnerrus

      Poista
    2. Kuhan joku taas yrittää huuattaa, kuka ei tiiä penkkipunnerruksesta hölkäsen pöläystäkään. ;)

      Poista
    3. Mut ihan hyvän näkösii nostoi oli :) tohon miun edellisee lauseesee lisäten. (pistin nimen esille) Tsemppii :)

      Poista
  2. Ihminen on mitä nostaa, tässä tapaukses ehtaa rautaa :P

    VastaaPoista
  3. ihan hyvä tekniikka mun mielestä. toi 75kg on aika kova tulos naiselle. varmaan muutaman vuoden treenillä nousee 100kg! en tiedä jos meinaa maksimia nostaa et onko paras tehdä ojentajaa taljassa tai skull crusher punnerruksia smithissä.. kapea penkki pitäis olla paras apuliike penkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh en usko tuohon sataan kiloon enkä kyllä halua. Olkapäät siin menee vaa. Ne vammaisurheilijat eli vaikka keillä ei toimi jalat nii ne nostaa älyttömiä määriä. Ne pystyy kehittää yläkroppaa ihan älyttömästi.. :o

      Joo kyl toi 75kg on aika kova tulos. Olis suomen paras tulos 57kg sarjassa ja alle 23 naisissa :D

      Poista
    2. Ei noita kisanostoja voi verrata salituloksiin kun ne pitää tehdä pitkällä stopilla, jos on salipenkki 100kg niin kisoissa tulee ehkä 85-90. Kannattaa toki treenata niin kauan ku tulos nousee ja sit miettiä kisoja jos ei tuu enää kehitystä. Varmaan se stoppipenkin harjottelu alussa hidastaa kehitystä aika paljon nii jos tulee kiire treenata sitä kisoihin niin salipenkki laskee sillä välin. Itseä ei oikein kisailu nappaa mut kai sun kannattais käydä hakees joku tulos sieltä. Varmaan tolla 75kg salipenkillä vois olla 65-67,5kg kisa tulos jos reenais sitä stoppipenkkia muutaman kuukauden.

      Poista
    3. Ei ne stopit oo niissä edes pitkiä. Ja marraskuussa lähdenkin kisoihin ja oon joskus ottan stopinkaa 67. 5kg ja siin oli viel alla 65kg stoppei :D kyllä mä ja valmentaja tiedetään mitä ollaan tekemässä :D ku se on itekki kisaillu.. :)

      Poista
    4. marraskuuhun on aikaa vielä kehittyä, jos on stoppi pena jo ton verran nii aika hyvä tilanne lähteä reenaileen kisoihin.

      Poista
    5. Ensi viikolla alkaa stoppi penkki harjoitus vähitellen. Niinku näkyy aikaisemmassa päivityksessä ne treenit.

      Poista
  4. Moikka!
    Löysin juuri tänne blogiin ensimmäistä kertaa. Mukava lueskella saman ikäisen salillakävijän juttuja treeneistä ja niiden ulkopuolelta.

    Hyvän näköinen oli nosto ja niin oli nostajakin. Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. :) Tää on tällänen pieni blogi vaan, nii ei tät niin vaa löydä. ;)
      Kiitos. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥