tiistai 6. toukokuuta 2014

Vajaa viikko penkkipunnerrus kisoihin!

Kisoihin on enään muutamia päiviä. Kisat käydään siis Kontulassa lauantaina. :)
Edellisessä postauksessa puhuin ruokavaliostani ja tästä pienimuotoisesta dieetistäni, joka on osoittanut lepopäivinä yllättävän vaikeaksi välillä. Jotkut ovat saaneet "kärsiä" välillä kiukuttelusta. :D
Jos, et ole lukenut edellistä päivitystäni niin kerron vielä, että aloitin tämän dieetin sunnuntaina 27.4 ja lähtöpainoni oli 59,3 kg ja sain painon putoamaan hyvin. Lauantaina 3.5 painoni näytti jo 58,2 kg eli tässä olisi vielä kilo pudotettavaa 10.5 mennessä. Painoni laski tuosta vielä maanantaihin mennessä 200 grammaa. Nyt tänään tiistaina paino onkin 58,3 kg. Vaikka nyt takapakkia 300 grammaa niin se kuulemma kuuluu vähän asiaan.. Nämä ovat siis olleet aamupainojani ja tänään päivällä paino olikin alle 58kg. Olin syönyt siis aamupalan tuota ennen. Eli siis paino heittelee, tässä se nähdään juuri..

Ruokavaliooni tehtiin muutos sunnuntaina, että nipistetään vielä n. 100 kcal pois.
Eli nyt treenipäivänä 1948 kcal, kun se oli vielä aikasemmin 2050 kcal.
Lepopäivänä 1686 kcal ja aikasemmin 1788 kcal.
Huomenna olisi keskiviikko ja viimeinen penkkitreeni ennen kisoja. Kevyitä nostoja tiedossa siis.
Tänään käyn tekemässä jalkoja kevyesti niin, että ei tule jalat kipeiksi. :D


Tämän hetkisiä fiiliksiä

Viime viikolla mietin varmaan koko aika kisoja, että meneekö ne nyt hyvin. Tiedän, että nostotekniikkani on puhdas. Pelkään, että nostan ennen merkkiä tai et kantapäät nousee, takapuoli nousee tai vaikka huono asento juuri sillä hetkellä.. Vaikka tosi harvoin ollut moitetta enään nostotyylissäni, jos vain keskittyminen herpaantuu ja se on siinä? Mutta tuskin sitten kumminkaan. Aina sitä miettii eri mahdollisuuksia mitä voi käydä. Ainakin tiedän varautua niihin. Tavoitteet on mulla korkealla ja siksi tuntuu stressaavan. Ekoissa kisoissani tavoitteeni oli onnistua nostoissa niin, että lähden kotiin jonkin sortin tuloksen saaneena. Lähdinkin kotiin Suomen ennätyksen tehneenä ja se tuntu hienolta. En edes tiennyt, että Suomen ennätys olisi tässä sarjassani (eli N20, N23 painoluokassa 57kg) se 70kg!! Mitähän mä ajattelin ennen sitä nostoa. Varmaan, et nyt perkele nostetaan!! :D Tuntui silloin hienolta saapua kisapaikalle ensimmäistä kertaa, mutta pelottavalta, koska ketään en tuntenut ja kukaan ei oikein tiennyt minuakaan. Joidenkin kanssa tuli juteltua kummiskin ja kerroin että ihan ekat kisat ovat. Muille nostajille eivät olleet ekat, mutta toivottivat onnea ja myös jälkeenpäin tulivat onnittelemaan. :)

Jos palaan tähän tämän hetkiseen fiilikseen vielä niin välillä tulen toisiin ajatuksiin ja vaivuin siihen valitukseen, että persiilleen menee! Niin kävi tänään, kun ehdin jo hermoilla tuon painon kanssa. Älkää nyt pitäkö mua ihan "sairaana" tän painon paasaamisen ja kyttäämisen kanssa. :D Pitää purkaa stressiä tänne blogiin! :D Tämä on ensimmäinen kerta, kun joutuu pudottaa painoa enemmän kuin silloin marraskuussa. Ja ylipäätään koskaan vissii. :D Olo kyllä tuntuu "kevyeltä"kieltämättä.

Ryhmäjako nähtävillä ja jännitys senkun kasvaa päivä päivältä tässä. :)
Toivotan muille kilpailijoille tästä blogini kautta onnea ja menestystä! Toivottavasti paikalla olisi ihmisiä kannustamassa meitä nostajia huikeisiin tuloksiin. :)

http://www.helsinginpoliisivoimailijat.fi/node/1252

♥ Marjukka

6 kommenttia:

  1. Paljon töitä vielä tuossa kropassa, muutama vuosi niin eiköhän se siitä :)
    -FitSari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tainut vissiin kirjoittaa täällä blogissani pitkän aikavälin tavoitteistani kroppani suhteen..? Mutta kiitos mielipiteestä. :D

      Poista
  2. Onnittelut uudesta Suomen ennätyksestä! Aivan uskomattoman hieno tulos, varsinkin kun vertaa muihin naisten sarjojen tuloksiin.

    Nyt kun tuli pitkän aikavälin tavoitteet puheeksi niin mihin asti uskot voivasi tuon SE-tuloksen nostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Itsekkin oon kyllä iloinen tuloksesta. :)
      Hankalaa arvioida, kun ei ole vasta kun kahdet kisat takana. Mutta jos tässä painoluokassani 57kg ja ikäluokassa N23 ajattelee niin ehtii siinäkin ikäluokassa olemaan vielä melkee 3 vuotta. Tulos voi olla helposti siinä 80kg. Aina ei voi tietää, jos loukkaantumisia sattuu vaikka.. :)

      Poista
  3. Miks kisoissa nousi tuo 72,5kg vaan eikä 75kg menny? Jos oot kerran nostanu jo 77,5kg vai millä tekniikalla nostat sitte harkoissa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjotuksissa muuten ihan oikein paitsi tankoa en pysäytä rinnalle, niin kuin kisoissa pitää pysäyttää ja varmaan siksi ei samoja tuloksia tule kisoissa kun harjoituksissa.

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥