maanantai 1. lokakuuta 2012

Herkutteluu, treeniä ja vaatteita!

Mitäs muutakaan kuin herkuttelua, treeniä ja shoppailua. :)
Päivitän vasta nyt, mut laitan vähän kuvii viime viikostani!



Teki mieli tehdä ERITTÄIN pitkästä aikaa lettuja. Ja noin hyvin onnistuin pienellä paistinpannulla! Vielä jääkaapista mansikkahilloo päälle nii hyvä tuli. Olin niin ylpee, että oli pakko ottaa kuvakin. Mä oon kyllä niin huono kokki yleensä.

Sitten vähän shoppailua.. :)


Tommoset ostin Vero Modasta ja hinta oli 34,95 e. Ihan kivat tommoiset perusfarkut, kun on vähän kulutusta. Oisin halunnut vaaleemmat, mut ei ollut oikeen missää ja jos oli niin ne oli sitten rumia mielestäni. :)



Sokoksella oli 3+1 päivät, niin Röhniscin collarit oli alennuksessa 24,95 e! Eikä mulla ole ollut collareita varmaan pariin vuoteen. Just hyvä, kun noissa lahkeissa on resorit, niin ei tarvitse lahkeita sukkiin työntää.. :)



Aika kyllä köyhän näköinen salaatti... :D



Normaalii salaattia, kurkkua, salaattisipulia, tomaattia, raejuusto ja keitettyjä porkkanoita. Kyllähän se meni iltapalaksi. Sen jälkee piti vaan syödä 2 palaa patonkia viellä ja vähän keitettyä spagettia. Hurja satsi kyllä, mut ei tuo salaatti oikein täytä.. :D


Olihan se pakko ottaa vähän kuvaa treenin välissä. :D Sillon tietenkin, kun ketää ei ollut paikalla. :D


Treenin jälkeen. Mitä tuolla mahalla voi oikee tehdä? :D Tuossa kuvassa on kyllä kauhee jännitys päällä ja juuri vatsatreeni tehty + viellä nälkäkin hiukan. :D

Onko jotain superhyviä vinkkejä?

4 kommenttia:

  1. Arvaa alkoko tekee miel lettuja :D Sun vika :(

    VastaaPoista
  2. Herkut pois ja kunnon pumppausta! Teet joka ilta reilusti sarjoja. Ja jätät sokeriset, rasvaset, suolaset ja vehnää sisältävät herkkuruuat pois.. Johan pitäis alkaa tapahtuu!:) Se vaatii paljon itsekuria.. Ja tietty alkoholi lihottaa... Tsemppiä!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥