maanantai 29. lokakuuta 2012

Treeniä, juhlimista, shoppailua ja muuta hauskaa!

Heipä taas. :D Mennyt pieni tovi, että en ole kirjotellut.

Ihan ensiksi treeneistä voisin sen sanoa, että pidin viime viikon treenin kevyenä! Ainakin salin osalta. Tein vähän erilaisia liikkeitä salilla kuin normaalisti. Tein enemmän toistoja kuin normaalisti ja silti tuli jotkin paikat kipeäksi! Yritin keskittyä enemmän tuohon keskivartaloon. :D Kävelyä tuli tehtyä 3 lenkkiä (30 min - 45 min kestäviä). Juoksua kertyi vain noin 20 minuuttia.. Multa ei tuo juoksu kulje aina ja se on minulle myös se jotenkin rankin ja vaikein aloitettava.
Joten juoksulenkistä tulee välillä jäätyä pois..

Olin lauantaina ja sunnuntaina kävelemässä ja oli myös pakko testata uutta puhelinta! :)Tälläsissä maisemissa on ihana kävellä musiikin kanssa!



Lisää olisi maisemakuvia, mutta tuossa parhaat. :)

Viime viikolla tuli uusi puhelin ostettua! Samsung Galaxy S 2! On erittäin hyvä puhelin. Tietysti, kun poikaystävä suositteli. ;) Myös liittymä tuli vaihdettua, joka varmaan tulee tässä pian. :) Sitä odotellessa..


Hirveetä puhelin hehkutusta.. :D Onhan se, kun on ensimmäinen älypuhelin ja tuo laite koukuttaa! :D

Oli myös erittäin hauska Helsingin reissu tässä pari viikkoa sitten kaverini Lotan kanssa.. Kaikenlaista kommellusta kävi.. Ei tähän viiti varmaan kirjoittaa.. :D Melkein noin 13 h reissu! Tuli ostettua Zarasta ihan perus toppi, neuletakki ja ihana musta mekko, mikä on aika avonainen selästä ja edessä on sellaiset "pitsijutut". Hyvin sopii juhlaan sekä arkeen! :)



Tuli myös pyörähdettyä poikaystäväni kanssa 60 vuotis synttäreillä, joissa oli 60 luvun teema! :) Ihan hauskaa oli! :) Ja viime viikonloppuna oli poikaystäväni pikkuveljen synttärit, joten tässä ollut nyt 2 viikonloppua juhlimista.


Tänään alkaa taas kova treeni tämän kevyen viikon jälkeen. Ihan innoissaan jo ootan penkkitreeniä. :)
Tulee myös ahkerasti opiskeltua ammattikorkean pääsykokeisiin. Olen ihan tosi huono matikassa ja fysiikassa, joten mun täytyy opetella lähes ihan alkeita matikasta. Varsinki yhtälöistä. Onneksi poikaystävä auttaa mua niissä. ;)Tuntuu, että pyyhekumia kuluu enemmän kuin kynää. :D


Noniin, siinä päivitystä kerrakseen. :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. ♥