keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Suomen ennätys ensimmäisistä kisoista

Nyt on ekat kisat käyty ja voin kyllä sanoa, että ei ois voinu paremmin mennä!! :) Hyvä fiilis, kun kisa stressi ohi! Ihan voi huokaista helpotuksesta ja jännityksestä ja paineesta ja kaikesta. :D Eli...
Suomen ennätys raw penkkipunnerruksessa N20 ja N23 (57kg) sarjassa tuloksella 70kg!
Tämä valmistautuminen kisoihin on ollut ihan kyllä tämän arvoista. Joka nosto salilla oli kohti juuri tätä tavoitetta. Haaveeni on ollut pitkään juuri tämä, mutta en ole kaikille sitä viitsinyt kertoa, koska en ollut silloin varma itsestäni. :)

Nyt kerron kisapäivästäni...Lähdimme matkaan suht aikaisin eli ennen seitsemää aamulla. Kisat oli siis Helsingissä ja tarkemmin Kontulassa. Onneksi sain yöllä hyvin unta vaikka jännitti kisat.
Aamulla vaaka näytti jotakin 56.4 kg.. Kisa vaa'alla se olikin 55.7 kg. Otin varman päälle ja en aamulla syönyt mitään. Vaa'an jälkeen olikin aika hyvä tankkaus. Puuro + raejuusto, 2 ruisleipää + 3 leikkelettä, banaani. Puoli tuntia ennen kisaa proteiinipatukka.
Lämmittelyssä tuntu 50 kg ihan kauhean painavalta, mutta se oli luulo vaan ja jännitystä..

Aloitin kisat varmalla nostolla eli 62.5 kg ja se tuli kevyesti. Jännitys alkoi kasvamaan, kun kerrottiin että seuraava 70 kg onkin sitten Suomen ennätys N20 (57kg) sarjassa! Mitä tässä enempää selittelemään, joten pistän siitä 70 kg nostosta videon loppuun. :)

Viimiseen nostoon laitettiin 72.5 kg, mutta eihän se tullut.. Olen sen saanut kisatyylillä salilla ja silloin olin vielä kipeä, mutta toisaalta mun paino oli silloin enemmän, kun nyt se oli melko alhainen... Jos se olisi ollut yhden kilon enemmän nii se olisi voinut tullakkin. Eipä oikeastaan ole nyt väliä onko se 2.5 kg enemmän vai vähemmän. Kumminki tulen vielä jatkossakin kilpailemaan ja siihen mennessä ehtii varmaan kehittymään ja ekat kisat on aina jännä juttu, kun en tiennyt yhtään missä järjestyksessä mitäkin sielä tehdään vaikka minulle on tuhat kertaa kerrottu, mutta se pitää päästä itse kokemaan. :) Olen sellainen ihminen, joka stressaa yhtä sun toista asiaa vaikka jollekin ne olisi yhdentekeviä..

Nyt tämä viikko penkissä otetaan vaan 3x6 kaksi kertaa viikossa ja nyt voi vihdoinkin aloittaa "omat" treenit. Maanantaina kävin jo tekemässä kyykkyä, hauista, olkapäitä ja vatsoi. Tiistaina penkkiä 3x6 (50kg), ojentajat, pohkeet ja vatsoi.. Tänään onkin vaan lepopäivä. On vieläkin tuosta maanantaista hauikset erittäin kipeät. :D
Päivä ennen kisaa...




Tässä kisan jälkeistä posee.. ;)




Eilistä kuvaa treenin jälkeen..
 Nostovideo..

Jos nuo ennätykset ja muut kisatulokset kiinnostaa nii tässä linkit niihin.
Lista ennätyksistä
Kisatulokset

Nyt on kyllä taas puhtia treenata!! :) Kommenttia saa laittaa taas! :)

♥ Marjukka

22 kommenttia:

  1. Ja ennätyshän tuli SARJOISSA F20 ja F23 ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut!

    Varsin kaunis ja vahva nainen näyttää pitävän blogia:)

    Terv. Salainen_ihailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. :) No en siitä kauniista tiiä.. mut joo jatkoa tulee!
      Kukahan se salainen ihailija oikee on.. :)

      Poista
    2. Kerran kysyttiin niin vastataan...:)

      Parikymppinen paljasjalkainen länsirannikon asukki, joka ihastui niin blogiin kuin blogin pitäjäänkin heti.

      Poista
    3. Aijjaahas.. :D Miten olet löytänyt blogini? :)

      Poista
    4. Pakkotoistolta bongasin.

      Poista
    5. Kirjotteletko muuten muilla foorumeilla Pakkiksen lisäksi, Musklefoorumilla tai noilla muilla?
      Tarvii varmaan seuraavat kysymykset pistää sähköpostitse tai jotenkin.Tästä kommenttiboksista rupee tulemaan Q&A-osio tällä menolla. =D

      Poista
    6. En kirjottele muilla kuin pakkiksella, enkä nyt sieläkään hirveesti kirjottele tai aina ole. Lähinnä käyn katsomassa, jos on uusia kommenttei tullu tai muuta.. :D
      Minkälaisia kysymyksiä sulla sit oisi? :)

      Poista
    7. No emmä tie olisko mitään sen erikoisempia kysymyksiä. Tietysti treeniohjelmat ja treeni"filosofiat" aina kiinnostaa. :)

      Poista
    8. Aiemmissa blogipäivityksissä oon kyllä joskus kertonut jotakin treeni ohjelma juttui muistaakseni, mut en mä noit penkkiohjelmii yleensä kirjottele tänne. :)

      Poista
  3. Onnea vielä paljon tääläkin! :))

    VastaaPoista
  4. Hyvä Marjukka!!!! Hyvä nosto ja kaupan päälle SUOMEN ENNÄTYS!!!!! Jatka samaan tahtiin kovalla treenillä niin ylärajaa ei ole. t.Matti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia sali Matti. :) Tottakai jatketaan samaa malliin!! :))

      Poista
  5. Hyvinhän se nousi. Toi ujo tuuletus lopussa on tosi herttainen <3

    VastaaPoista
  6. Kisaatko pelkkää penkkiä vai onko suunnitelmissa kisata jatkossa kaikkia liikkeitä? :) Onnittelut uudesta SE:stä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tännekki oli tullut kommentti! Kiitoksia.

      Pelkkää penkkiä, mutta voin osallistua voimanostokisoihin kans eli silloin pitää ottaa toiseksi vaikka kyykky tai mave siis penkin lisäksi. Aina ei järjestetä pelkkiä penkkipunnerruskisoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi. ♥