keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Dieetiltä paluu arkeen

Lauantai aamuna jännitettiin hiukan mitä vaa'an lukema näyttää. Sillä lauantaina loppui dieetti ja sai syödä herkkuja kohtuudella. Paino oli 59,6kg. Aamupalat syötiin ja lähdettiin mieheni kanssa kuvailemaan dieetin tuloksia. Oli hiukan kylmä, mutta en antanu sen häiritä. Hyviä kuvia saatiin ja ne on juuri työn alla, että piakkoin kuvia tulossa. :) Mentiinkin Prisman kautta kotiin ja herkkupäivän kunniaksi tuli ostettua herkullista täysjyväleipää. ♥ Kotona väsättiin naudan lihasta pihvit, lohkoperunat ja parsat. Jälkiruoaksi oli pannukakkua itsetehdyllä lakkahillolla ja kermavaahdolla. Tehtiin vain puolikas annos pannarista ja hyvin riitti. Viimeisen palan kohdalla loppusuoralla alkoi jo paha olo tulla. En muistanu ottaa edes kuvaa kun oli niin kiire syödä... :D Maanantai aamuna paino näyttikin hupsistakeikkaa 58,9 kg?!? Taisi pienimuotoiset herkut vaikuttaa. Paino ei edes dieetin ollessa käynyt tuossa vaan alhaisin luku oli 59,4kg. Nyt paino ollut tässä 59,2kg niinkuin kuvasta näkyy. :o

Katkoviivaan asti dieetti ajan paino. Vaihteluita on.

Maanantaina lisättiin siis ruokaa ja se tehtiin hiilareiden muodossa. Kun lisättiin hiilareita, niin samalla luonnollisesti tuli hiukan proteiineja ja rasvaa, koska makaroni ja kaurahiutaleet tuo vähän lisää. Noin 200 kcal lisättiin tarkalleen ottaen.

Eilinen treenin jälkeinen ruoka: n. 130g kana, 90g riisi (kuivapaino), 5g öljy ja hiukan kasviksia.

Tarkoituksena on siis vielä nostaa kalorit todellakin ylemmäs, mutta maltilla niin kuin kuuluukin. Proteiinit ovat nyt "tapissa" asti, joten siihen ei lisätä vaan hiilareihin lisää ja myös rasvoihin. Yksi tärkeä juttu on tämän dieetin jälkeen säilyttää paino maltillisena, ettei enään nousta takaisin lähemmäs 63kg. Tietysti tässä kun lisätään ruokaa ja noita hiilareita just niin lihaksen glykogeenivarastot täyttyy, jolloin luonnollisesti paino nousee. Vielä tärkeämpää on se, että ne vanhat herkkupäivät saa jäädä! Tunnustetaan, että pahimmillaan 3 päivänä söin pullaa putkeen. En siis sairaita määriä vaan tissuteltiin herkuilla. Pari tänää, pari huomenna jne.. Dieetillä huomasin sen, että kyllä sitä arvostaa mielummin jotain ihanaa medium pihviä ja kasan makaroonia kuin jotain sokerisia herkkuja. Sitä kaipasi mahan täyteen normaalilla ruoalla. :)

Eli dieetillä (9.5-11.6) kalorit olivat noin 1676 kcal (proteiini 140g, hiilari 134g ja rasva 64g)
Ja nyt tässä vaiheessa 1867 kcal (proteiini 147g, hiilari 169g ja rasva 67g)

Tiistai 17.5

Keskiviikko 8.6
Entäs treenit? Dieetin aikana treenit olivat samoja kuin ennenkin eli 3-4 salia ja 2 pyöräilyä. Ainut missä tuli huomattua hiilareiden "vähyys" oli pyöräily. Ei vain saannut irti samalla tavalla kuin ennen dieettiä. Ne reilusti yli tunnin pyöräilyt kyllä oli todella rankkoja ja monesti tuli tehtyä lyhyempi lenkki. Leuanveto ja penkki salilla sujui mega hyvin. Penkissä erittäin kevyt 72,5 kg ykkönen ja leuanvedossa omalla painolla 2x8 ja 1x9. :) Maanantaina pyöräily sujuikin jo ihan eri tuntumalla! Olihan sinä päivänä vedetty lisähiutaleet ja 100g (kuivapaino) makaroni annos.

Nyt sitten syödään reippaasti oikeita asioita ja treenataan! 

♥ Marjukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥