torstai 14. kesäkuuta 2012

Aamulenkkia ja salia

Heräsin siinä klo 9 maissa ja päätin, että heti aamupalan jälkee lenkille! :)
Aamupainoni oli tasan 58kg! :D Todiste tässä!




En kuitenkaa kokonaan juonut tota juomaa.. :) Nonni eli puol 10 maissa sit lähin kävelemään ihan tohon lähelle ja hyvä 40 minuutin ripeä kävelylenkki tuli. Inhottavaa oli se, kun jalkapohjiin sattu niiin paljon, mut en antanut sen häiritä menoa. ;)
Ja varmaa arvaattekin mitä seuraavaksi salille. Tein pohkeita, takakyykkyä "telineessä", ojentajia ja vatsoja + vähän alaselkää. Paska treeni oli hiukan.. Inhoon jalkatreenei ja ojentaja treeniä. :D Mietin tässä juuri, että mitä tänne blogii alkais niinku laajemmin kirjoittaa. Mulla oli paljon mielipiteitä vaikka mistä urheiluun ja muuhun ulkonäkö asioihin. En tiedä vaan, että onko järkevää. Kuitenki saan vihat niskaani, jos antaisin liian jyrkän mielipiteen. Mä olen vähä sellanen ihminen, kun annan mielipiteeni niin se on ja pysyy. Harvoin muutankaa mielipidettä tai annan periksi asioissa. Ainakin se periksiantamattomuus on hyvä urheilussa, mut ei aina niinkää parisuhteessa. Heh. :D

Miltäs mun tän päivän ruoka näyttää? Vaikka siinä onkin rasvaista pyttipannua.. :D Piti lisätä vähän salaattia ja raejuustoo, että näyttää terveelliseltä! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥