lauantai 9. kesäkuuta 2012

Mäkijuoksua, salia, juoksua vesisateessa...

Eilen en ehtinyt kirjoittaa eilisestä mäkijuoksu vedoista. Poikaystäväni onneksi auttoi blogin ulkoasun kanssa, kun olen uusi vielä tämän blogin kanssa.. :) Nyt se näyttää suht siistiltä.

Eilen (8.6)
Tuli pitkäst aikaa kokeiltuu mäkivetoja. :D Aluksi juoksin varmaan noin 5-10 minuuttiin rentoa hölkkää. Sitten tuossa läheisessä kuntoradalla on suht jyrkkä mäki niin juoksin 2 x 5 (n. 50-60m) vetoja. Yhden juoksun välissä oli kävelypalautus ja sit heti uutta vetoa kehiin. :) Sarjan välissä pidin sellasen tauon, että hengitys tasaantu. Ajattelin ennen juoksuvetoja, että kyllä ainakin 3 sarjaa jaksaisi juosta noita.. Tuntu jo aika hyvin ensimmäisen 5 juoksuvedon jälkeen.. :D Vetojen jälkeen kävelin n. 10 minuuttia eli kotiin. Aamulla kun heräsi niin oli kyllä lonkat, lonkankoukistajat, KYLJET, SÄÄRET JA NILKAT kipeät. Ei vois kuvitella, että kyljetkin mutta kyllä. :D

Siinä vähän eilistä safkaa, eli silakkapihvejä ja sitten salaattia (kurkku,tomaatti,lehtisalaatti,fetapaloja,viinirypäleitä ja vähän salaattikastiketta). Tulihan noita silakkapihvejä syötyy enemmän ku tossa kuvassa.. :) Eli kuusi :D


Siinä vähän eilistä pullistelu kuvaa. Heh. :D




Tänään (9.6)
Vuorossa oli viikon viimeinen salitreeni eli hauis,vatsoja + alaselkää vähän. Hauista tuli tehtyä n. 20 sarjaa. Kuulostaa kyllä ihan hullulta määrältä ja niinhän se on. Hauis on ainut missä pidän yhden sarjan välissä palautuksia 30 sek - 45 sek. Yhden liikkeen välissä on sitten 2 min palautus. Ihan kännykän sekuntikellolla otan aikaa. On tullu monta viikkoa tehtyä hauista niin, että tulee tehtyä n. 20 sarjaa. Eri liikkeitä taljassa (tanko ja naru), tanko + 10kg:n levyt yhteensä. 28 kg, yhden käden hauis (talja) ja sitten lopuksi istuen käsipainoilla (7 kg:t)

Treenikuvaa.. :)


Luin tota FIT lehteä ja luin artikkelin vatsalihaksista. Siinä oli, että toistoja 5-15 nii saisi sixpäkin.. :D Sellaisen jämäkän, urheilulllisen vartalon. JA tietenkin mun on pakko alkaa tekee salilla vatsoja toistoin 5-15. Yleensä tehnyt pitkiä sarjoja 20-50.
Tuloksia odotellessa.. Inhoon kyllä pitkiä vatsalihassarjoja, jotenkin mun alaselkä ei jaksa sellaisia määriä. Kyllä mulle sopii noi lyhyet ihan hyvin :)

Salitreenin jälkee oli niin hyvä fiilis, että oli pakko lähtä vielä juoksemaan 3 km lenkki. Melkein heti alkoi myös vettäkin satamaan hiljakseen. Sateessa juoksu oli jees, mutta jotenki muuten oli todella laiska lenkki. Reisiä, takapuolta poltteli vaikka lenkki olikin vain 3km. Mua ei oo luotu tollasiin lenkkeihin. :) Eli se on todettava, että mäkivedotkin oli hyvä vaihtoehto.
Tässä oli mun ensimmäinen kunnon blogikirjoitus. Kommenttia ois ihan kiva saada kyllä :)




4 kommenttia:

  1. Vautsi, mikä haba! Meikäläisellä on vielä matkaa tuohon, tämmönen narukäsi kun olen.

    VastaaPoista
  2. Heh. :D Treeniä vaan niin kyllä se siitä sullakin ;)

    VastaaPoista
  3. Kivan oloinen blogi! Tervetuloa myös vierailemaan mun liikuntateemaiseen blogiin - painotus ei ole yhtä vahvasti punttiksessa mutta ehkäpä sieltä mukavaa luettavaa sullekin löytyisi :) http://inmotionblogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. ♥