tiistai 12. kesäkuuta 2012

Huhhuh...

Ei ole päässy kirjottelee kun modeemi sano itsensä irti toissapäivänä... -.- Ja tälläkin hetkellä näppäimistö takkuilee. Eilen kyllä tuli hankittua ensimmäinen digikamera Nikon Coolpix S3200. Kuvia tullu otettua lähes sata. Viime yönä tuli unta todella vähän. Tänää piti salitreenit vetää, mutta arvaa että jaksoinko lähtä. En. Joten ne treenit siirty huomiselle. Tänää tuli pyöräiltyä sellaset 20 km.

Maanantai treenit meni hyvin :) Kokeilin penkistä 70 kg. Ei tullu vaikka kokeilin viel toisenkin kerran. Muutama tyyppi sano salilla et sun kannattais oikeesti lähtä penkki kisoihin kokeilemaan paljonko nousee. Äänekoskella olis penkkikisaa, mut se on kyllä todella kaukana ja enkä tiedä kannattaa mun vielä.. Treenaisi sen verran, että nousisi varmasti se päälle 70 kg. Olen siis yli 18-vuotias eli mun sarja olis siinä 23 vuotiaissa. Olis ihan kivaa, jos kisat olisi paljon lähempänä.

Mutta tänää on todella paska fiilis ihan suoraan sanottuna. Eikä oikee juttuukaa löydy. Täs vähä uutta kuvaa.. Huom. Uusi kamera. ;) Kauhee ku mun olkapäät näyttää isoilta... ;o



Ja välillä ihan lärvikuvaa..



:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥