perjantai 8. kesäkuuta 2012

Tästä se lähtee!

Noni tästä lähtee nyt virallisesti mun ensimmäin blogiteksti.
Voisin kertoo hieman itsestäni lyhyesti. :D Olen 18 vuotias punttisali hullu. Suorittanut Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa Logistiikan perustutkinnon (Autonkuljettaja). Olen onnellisesti parisuhteessa ♥ :)

Mutta jos urheilusta niin.. Käyn tällähetkellä 4 kertaa viikossa salilla plus sitten aerobista liikuntaa päälle.. Tänää meinasin lähtä tohon läheiselle puraradalle kokeilemaan mäkivetoja, mitä en oo varmaan aikoihin tehny. Alkaa hieman kyllästyttää tollanen ainainen perus 5 km lenkki. Aloitin yläasteella yleisurheilun ja kiinnostuin heti pikajuoksusta. Kisoissa nyt en niinkään pärjännyt, eikä se haittanutkaan. Kyllästyin koska en saannu valmentajaa itselleni.. Jouduin suurimmaksi osaksi itse yrittämään opetella juoksujuttuja.. Telinelähtöjä, juoksuvetoja.. Eihän kuulosta vaikeelta, mutta pitäisi jonkun katsoa juoksutyyli ja muut jutut..
Innostuin punttisaliin enemmän ja enemmän kun entinen poikaystäväni harrastaa salia ja sitten tuli hänen kanssa käytyä. Innostuin myös tuolla yleisurheilu treeneissä, kun huomasin, että olen vahvin tyttö seurasta. Se johtui varmaan siitä, koska olin myös vanhin.
Onhan se parin vuoden salilla ramppaaminen tuottanut tuloksia. :)Ja kyllä mielestäni saa olla ihan ylpeä näistä tuloksista..

Ennätys penkistä (20.2.2012) 67,5 kg ! :)
Penkki (23.4.2012) 60 kg 5 kertaa! :)
Penkki (4.6.2012) 65 kg 2 kertaa! :)

Viime maanantaina melkein meni 70kg. Pienestä kiinni. :) Mutta tässä saa olla nyt ensimmäinen kirjoitus.. :)





Siinä melko tuoretta kuvatusta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. ♥